Pages

Cookies busuk

Assalamualaikum.


Tamat kelas programming, semangat aku nak pulang ke rumah sewa. Semangat nak membuta sebenarnya. Now musim hujan berapa kerat je yang datang awal, yang lain sedap menternak taik mata. Tahniah di ucapkan. Comeback from class, jalan nak bukak pagar sekali tengok pasir depan rumah ade cookies comel je tergampang di situ. Of course la rasa nak marah. cukup la aku bebel sorang seakan orang gila hilang teady bear depan pintu rumah. Sabar sabar sabar ajooo lah.

what is cookies ? tahi kucing dalam istilah kamus.



biskut tahi kucing. pernah dengar ? erk ! Aku takmau la meletakkan gambar jijik cair hitam dalam blog aku. Ade tak lalu baca kang ! haha

keyh keyh. Yess im know kucing memang sangat comel. tak salah kalau nak pelihara. Buat amal kutip kucing yang terbiar, anak kucing yang terbuang, anyonyo kasihan binatang comel tu. Melainkan manusia yang tak terperikemanusiaan kan? sepak kucing sejauh 500km. Kalau lah si kucing tu boleh cakap, mau si kucing sumpah serampi. teeeettt !

EHHH, aku nak habior pasal cookies ni. Mohon la jaga baik baik. setiap hari depan pagar rumah aku dan rakan rakan sekalian ada je air oren, and cookies. Air oren yang sedap seenak enaknya di buang atas motor. Pagi nak pergi kelas dah angin tak tentu pasal. kasihan kami. Tiap tiap hari ada saja bau tak senang. Jikalau jiran depan rumah saya membaca tolong, saya mohon kasihani kami dan penduduk yg lain :(

Pendek cerita. Tolong jaga binatang peliharaan sebaik mungkin. Ada sangkar ada penghuni. sekian terima kasih.


Sumber google.
*Kalau mcm ni datang buat cookies banyak banyak pun takpe. comellll !