Pages

Dua dalam satu, oh suamiku.

Assalamualaikum.

Nampak tak tajuk macam masuk air ? haha aku bukan reti natang haram pun nak buat tajuk entries. Agak agak tarik minat pembaca ok la tu ek ek. Selesai mandi, solat Asar, makan. family aku suka kumpul depan tv tengok upin ipin. see tu salah satu cara nak mengawetkan muka yg comel, lagi takda mengena hikks 

Berbual kosong, kakak selit pasal dia mimpi semalam. macam mana aku boleh muncul dlm mimpi dia ==" 
Seorang laki datang amik aku depan rumah, jiran jiran tak suka. si lelaki tadi bukak je helmet kan kan kan..
agak agaknya sapa lagi muncul dalam mimpi akak aku?


Ustaz Azhar Idrus. "Ni suami saya jiran jiran sekalian" 

berdekah mak & kakak aku gelak. hahahahaha

Semoga Allah swt perjodohkan aku dan wanita di luar sana dengan insan yang kaya dengan ilmu Agama insyaAllah. Alhamdulillah result aku untuk sem ni semua lulus even pointer jatuh skit sedih sedih gila. sedaya boleh dah usaha aku. next sem go go go JAVA !! :') 




************************