Pages

Launching atiqaaHIJAB by Atiqah Fadzil

 Assalamualaikum.

Bagaimana hari anda? Baguuuuuuuuuuuuuusss.... (macam dalam keek)


Jikalau ada yang hilang,lesap seakan lipas kudung, sepi menyepi hilang di hati mesti laju  kena gelar biskut. Aku selayaknya diibaratkan biskut kepala lutut. Entries aku sebelum sebelum ni terpaksa delete. iyelahh zaman tengok seronok dengan dunia. Satu dunia nak heboh kasi tau pasal personal life. Need privacy now!

Last post aku pada june lepas. sory la aku buat berita gempar, ayat terlampau madah sampai ada kawan sekeliling terkejut beruk. Semua benda kita pendam kadang kadang parah pada hati jantung limpa sendiri. Alhamdulillah aku still sihat walafiat. Hanya Allah yang tahu apa terbuku terkamus terdiary di hati.


Okay nak mintak jasa baik blogger yang cantik ayu kacak ganteng support aku yang baru nak mula berjinak pinak dalam bisness kecil-kecilan. Kalau boleh biarlah sesuatu keuntungan tu mendapat keberkatan serta dapat la sekupang dua kupang saham dari Allah swt. Sebutannya a-ti-qaa-hijab ya. why why tak payung hijab? LOL





LAUNCHING atiqaaHIJAB by Atiqah Fadzil




Gua ni tak reti nak design retis retis 

We sell custom made and ready made Wide shawls, Tudung bawal and other stuffs. 
insha allah nak jual blouse yang loose2 sesuai dgn muslimah yang omey.

Kalau ada yang sayang aku boleh lah tekan sikit button follow or like eh kehkeh







We would like to restock our Halfmoon Shawl. 1st batch dah out of stock. #Alhamdulillah. 
Boleh order/request colour apa yang korang nak. 
Only for serious buyer ya!  

Thank you for supporting us ! tq !

Kalau ada yang nak order,  boleh tengok design/colour link kat bawah ni.
Maaf ya kalau saya ada terkurang terlebih respon ke apa,
fulltime student harap boleh paham ya :)




Mula dari modal yang sikit je, sehinggakan berkali dah restock. Syukur ya ALLAH :)
Becoming a small business owner ni mestilah ada challenges kan. im just do my best, sabar, and  put my trust in Allah seperti yg dijanjikan dlm satu ayat,  Allah will show a way forward n bring direction yg kita tak expect. insha allah. 


"And whoever is conscious of Allah, He will make for him a way out, And will provide for him from where he does not expect. And whoever relies upon Allah -then He is sufficient for him. Indeed, Allah will accomplish His purpose. Allah has already set for everything a [decreed] extend." (Quran 65:2-3)


Busy yang melampau sehinggakan lupa yang empunya diri ni blogger. 
Klik iklan sebelah pewlish.  (Muka simpati)