Pages

Life updates

Assalamualaikum dan salam perpaduan.

Sekarang bukan main susah aku nak luang masa dengan natang ni. Sindrom pemalas melekat dalam badan tahap kritikal. Kalau tak silap, sindrom aktif sewaktu laptop kesayangan kena service. Tah macam mana keganasan menguasai diri sampai jahanam lcd. Nak kata selalu main game tak jugak, setakat tengok movie sampai terlelap, sedar subuh kaki JE kat atas laptop. tak kan boleh jahanam. kan dah macam macam perihal study serta kerja aku tak boleh buat. Boo


Life aku sejak berbisness serupa macam robokop . Alhamdulillah, robokop tu la rezeki anak anak orang cakap.

Doakan aku makin rajin hadap natang ni lepas ni.

Untuk makluman tuan tuan puan puan, entries aku sebelum sebelum sebelum sebelum ni dah tak wujud.
Bakal Tahun baru, buku baru.

sekian.