Pages

Floria Putrajaya 2014 (Selfie Menang Tablet)

Assalamualaikum.

Selamat berhari minggu. aik pakcik makcik kakak abang bakpo dok umah tengok boboiboy je. Moh ler bawak anak-anak, nenek, atok berselfie di floria mana tau boleh menang tablet. Ini serious bukan main main. Hashtag floria2014 yoo :P

Dulu floria ni dekat ja depan rumah, la ni pindah tapak dah. Persisiran Tasik Promenade, Presint 4 
(Cari Jambatan Sri Saujana). Tarikh mula 14-22 Jun 2014 dari 9.00 pagi sampai 10.00 malam (Isnin-Khamis) / 9.00 pagi sampai 12 tengah malam (Jumaat - Ahad)

Bukan masuk free seperti sebelum sebelum ni eh. Kena beratur beli tiket okay. 

Dewasa : RM3
7-12 tahun : RM1

Bawah 7 tahun : Percuma 


Jangan risau kalau ada yang malas drive boleh naik shuttle bus dari Putrajaya Sentral. Harga tersangat la murah RM0.50 shj per trip.








Serious suka tema tahun ni. Ala ala wedding dalam garden. Act la kan tema Bunga Begonia.
Ok la cuaca pon takde la panas terik. Ada jugak mendung mendung. Agak panas berpeluh ketiak lari masuk pavillion amik hawa dingin 15 minit pastu kuar ler balik (kantoi) 






Tipu la kalau budak budak tak teruja, aku tengok makcik2 kemain lagi selfie dengan ank patung.


Jangan tanya kenapa sengetkan kepala. Kalau diri tegak dah pasti kepala potong separuh haha






Jangan ingat icity je ada eh. 


Photobooth pun ada tau. Tak jumpa "im single" Bride to be pun boleh la.


Ingat amik gambar suka suka ? Ada yang berminat nk menang Galaxy tap? moh ler join pertandingan "Insta Snap and Win"! Ambil gambar anda di FLORIA dan upload di Instagram dan of coz kena ikut syarat2. 








Banyak nau peraduan. I tadi tak dan nak selfie lupa bawak monopod. Pakai handpod je. 
So yang suka selfie boleh la tunjukkan aksi duck face, peace lepas tu boleh share gambar and letak caption menarik. contoh " Hari ni i pergi floghia dan rasa sangat teruja kerana purata pengunjung ber-selfie menggunakan monopod sebaik mungkin tanpa hiraukan laluan org sekeliling, berharap berjaya memenangi tablet" muehehe


Detail boleh like page Floria Putrajaya / Perbadanan Putrajaya

Alang alang tu click la iklan sebelah tu ? hehehehe







3 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

alahaiii... comei sungguh tmpt ni :)

najla mohayidin said...

awak di tag =)

Izzati Amira said...

cantik gilossssss.