Pages

Liebster Award Shera Abibunnajar

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat penjejak penjajah penjengok serta segala pen pen penjenayah sekali. Tersentak terkedu kena tag. Terima kasih tag susah susah je bagi task suruh hupdate blog.

Meh tengok sikit soalan ada macam soalan final exam web programming 2? ke soalan calculus ke. Mau aku deactive blog. mihmih


Btw special thanks to Shera Abibunnajar tag aku. Satu tempat study tapi tak pernah bertentang mata, berborak kan. 












1. Nama and kenapa pilih untuk jadi blogger?


Nama diberi Siti Atiqah Binti Mohd Fadzil, kenapa pilih jadi blogger sebab aku jenis suka luah perasaan melalui menaip.

2. Sejak bila mula jadi blogger


Soalan yang aku rasa macam hilang ingatan jap. rasa macam tahun 2010 (kot)

3. Impian yang belum tercapai?


Impian ek impian.  first merangkul semua aspek. habis study genggam dulu kejayaan lepastu baru pekerjaan, bisnessgirl berjaya. Last kahwin la kahkah. 

4. Tiga lagu yang ada dalam fikiran anda sekarang.


Sekarang jam 2.06am bersamaan 13hb jun mmg tgh fefeling sedih.
 Encik mimpi-rindukanlah, fynn jamal- arjuna beta, ungu-bila tiba.

5. Hobi


Hobi suka berangan, pastu berharap angan tu akan masuk mimpi pastu berharap lagi angan tu jadi kenyataan. Second suka tido. 

6. Kereta idaman and kenapa pilih kereta tersebut ?


Dulu minat gila dengan Honda Crz sekarang dah berubah hati. kereta impian Volkswagen Golf TGI sebab cute. Tu je alasan boleh aku bagi. 

7. Warna kegemaran?


Macam macam sebab ikut mood. kadang2 pink, turquoise, purple. Mostly black!

8. Kawan yang paling rapat?


Terlalu sensitip. Kawan paling rapat buat masa sekarang wano.

9. Tabiat yang susah nak ditinggalkan?


Gigit kuku. Gila jijik haha

10. Tempat yang anda mahu lawati dan kenapa?


Istanbul Turkey sebab boleh fefeling honeymoon dengan suami kahkah. Takdelah maybe sebab Turkey is so precious.
 (acah tengok filem istanbul aku datang)


Settel jawab. Meh aku tag pulak. 
(random je sebab nak pilih 10 tu macam nak pilih suami) 
mihmih


haa jawab, Jangan buka kertas peperiksaan ini sehingga diberi arahan. SULIT
Anda dinasihati supaya mengambil laaa masa seberapa banyak yang boleh untuk menjawab soalan di atas. kertas soalan akan dikutip apabila masa peperiksaan tamat. kahkah

1. Umur and kenapa pilih untuk jadi blogger?
2. Sejak bila mula jadi blogger
3. Impian yang sudah tercapai?
4. Tiga lagu yang ada dalam fikiran anda sekarang.
5. Hobi 
6. Kereta idaman and kenapa pilih kereta tersebut ?

7. Warna kegemaran?
8. Kawan yang paling rapat?
9. Tabiat yang susah nak ditinggalkan?
10. Tempat yang anda mahu lawati dan kenapa?





















2 comments:

Norsa Sara said...

Thank you sebab tag. tapi Piah tak pakai blog tu dah :)

visit : norsasara.blogspot.com

jgn lupa tolong click biasiswa nuffnag aku ahhaha

Shera Abibunnajar said...

haha ! pernah larh .. myb payung tak perasan kot